Back to Top

Alarm

DSC00770Tør du lade huset være alene hjemme

Hos Sunds El A/S får du rådgivning i, hvad du bør gøre, for at sikre din virksomhed, bolig og dine værdier. Vi leverer og installerer din tyverialarm. Skal det være nemt og hurtigt, er det en mulighed at anskaffe sig en trådløs alarm.

Vi er også leveringsdygtige i en mere professionel alarm. Ved at vælge en trådført alarm, nedsættes risikoen for fejlalarmer, og du undgår batterier der løber tør for strøm i detektorer o.lign.

Der er mulighed for GSM, som kører over mobilnettet, så det ikke er nødvendigt at have en fast telefonlinie.
Der er også mulighed for at overføre alarm til Kontrolcentral via IP.
Eller den kan ringe op til dig selv eller din nabo.

Mulighed for overvågning af alarmen via godkendt Kontrolcentral, og mulighed for besøg af vægter ved afgivet alarm. Vi samarbejder med Redningsringen. www.rednings-ringen.dk, samt Jydsk Vagt. www.jyskvagt.com.

Vidste du, at din hund eller kat kan være alene hjemme uden at aktivere alarmen.

tyveri1

Vidste du, at røgalarmen kan køre sammen med tyverialarmen.

Mulighed for til- og frakobling med proxbrik, betjeningspanel eller fjernbetjening, samt smykkesender (overfaldsalarm). Se mere på www.alphatronics.dk

Skal du sikre en container eller skurvogn, har vi en perfekt løsning i vores nye model “MobEye”, som er det sidste nye hit. Den har indbygget bevægelsesmelder og temperaturalarm. Den kører på batteri, og har indbygget simkort til GSM-nettet.
Den er nem at montere, og den betjenes på tastaturet foran på alarmenheden.
Det er en god idé med skilte i vinduerne, så ubudne gæster kan se, at der er installeret alarm

Bruger I nabohjælp, hvor du bor?

nabohjaelp_privat_p

Jo flere I er med i den gratis ordning, jo mere kan I føle Jer trygge. Få gratis mærkater til postkassen og til vinduerne. Der kan købes fælles skilte til nabolaget for billige penge. Se mere på www.nabohjælp.dk  

Se flere nyttige tiltag på www.stopindbrud.dk

eller

Det Kriminalpræventive Råd, www.dkr.dk 
pdf Tilknyttet fil: Folder om nabohjælp (470 Kb)
Mærk dine værdier!

Det er en god idé at mærke ens værdier, i det omfang det er muligt. Så kan man bevise, at det er ens egne værdier, hvis de senere skulle dukke op igen efter et indbrud.

operation_maerkning_maerkat

Gem kvitteringer og fotografer dine værdier. Det er en god ting, at kunne dokumentere over for forsikringsselskaberne, hvilke værdier man har haft efter en brand eller et indbrud.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress