Back to Top

Præventiv belysning

Præventiv belysning holder ubudne gæster væk 

Billede1(1)

Ingen tyve vil arbejde badet i lys

Det er en god idé at sætte præventiv belysning op omkring sin bolig for at holde ubudne gæster væk. Sæt dig i tyvens sted og tænk over, hvor du selv ville bryde ind, hvis du var tyv. Dæk de områder af med sensor og lys, som er mindst synlige fra naboen og fra vejen.

Du slår to fluer med et smæk, da det også er ren komfort, at lyset tænder automatisk, når man bevæger sig rundt om huset efter mørkets frembrud.

Der er mange muligheder med tænd- og sluk ure, sensorer, skumringsrelæer osv.
Sidste skud på stammen er et ASTRO ur, som tænder lyset, når det er mørkt. Uret følger solens op og ned tider, og ellers programmeres uret til at være slukket i en given tid om natten for at spare på strømmen.
Installationen er hurtig og man sparer udgifter til kabel og skumringsrelæ, da det hele er indbygget i samme enhed, nemlig ASTRO uret i sig selv.

Ring til os på 9714 1044 og forhør om mulighederne til netop Jeres bolig.
Vi bruger kun kvalitetsprodukter til lysstyring
Der findes mange produkter og forskellige producenter på markedet. Vi bruger kvalitetssensorer og andre komponenter for lysstyring fra Servodan og Esy Lux, som er kendt for at være nogen af de aller bedste.

Her på siden er der vist et lille udsnit af nogle af de mere simple og meget anvendte sensorer og lignende.

Der findes også sensorer i sort, antracit og stål ud over den hvide standard model, så de harmonerer til netop din bolig.

Billede2230V bevægelsessensor. Indstillelig tid, afstand og lysfølsomhed. Fås også med indbygget lysdæmper, der fx kan anvendes så lyset fader op som velkomstlys.

 

 

230V bevægelsessonsor.
 
14990_big230V bevægelsessensor.
 
24V bevægelsessensor. Fås med og uden lysføler. Kan anvendes sammen med separat -controlenhed eller direkte sammen med fx IHC eller anden intelligent lysstyring til 24V.
 
32815_big230V Skumringsrelæ.
 

230V skumringsrelæ. Fås også i 24V til intelligente lysstyringer.
Astro_urASTRO ur med indbygget sol op- og -nedgangstider.

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress