Back to Top

Hvidevareservice

Reparation og tilslutning af hårde hvidevarer

service_hvidevarerSunds El A/S er et professionelt og geografisk bredtdækkende servicecenter inden for hvidevarereparation. Kontakt os på 9714 1044, når Jeres hvidevarer går i stykker, og vi vil sørge for, at I får den bedste service. Prisen er meget konkurrencedygtig.

Sunds El har i 2013 oprustet kompetencerne inden for hvidevareservice ved ansættelse af yderligere 2 hvidevareteknikere.

Vi udfører også service på Storkøkkener.

Overvej altid, hvor gammelt det defekte produkt er, og hvad nyprisen er, inden rekvirering af reparatør. Hvidevarer skal desværre ikke være særlig gamle, før det bedre kan betale sig, at købe nyt. Vi er klar med rådgivning til valg af de rigtige apparater, til netop Jeres behov. Find selv inspiration her på siden eller ring til vores kundeservice på 97141044.

Er produktet under 2 år gammelt, er der stadig reklamationsret på produktet, og garantiservice skal rekvireres. Ved handel “business to business” er der kun 1 års garanti. Der er ingen garanti på hvidevarer, som står til offentligt brug i institutioner o. lign.

Ønskes reparation, er det en god ting, hvis I har følgende klar, når I ringer til os:

Apparattype

Produktnavn
Modelnr.
Typenr.
Produktnr. / PNC-nr.
Serienr.
E-Nr.

Andet:
Alder og kort beskrivelse af problemet.
Evt. forsikringsselskab og policenr. / skadesnr.

Vores tekniker vil spørge ind til problemet, og derved er der allerede, pga. stor erfaring, stor chance for, at de rigtige reservedele kan medbringes allerede ved første besøg.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress