Back to Top

ID-Care A/S

Salg af Produkter og Specialløsninger inden for Velfærdsteknologi

Collage_forside

ID-Care er et tiltag hos Sunds El A/S, der blev iværksat i 2015, hvor vi sælger færdige produkter ud af huset samt leverer og monterer specialløsninger for borgere med handicap. Se mere på www.id-care.dk og følg ID-Care på www.facebook.com

ID-Care henvender sig specifikt til kommuner og regioner, men tilbyder også løsninger direkte til borgere og pårørende i familier, hvor teknologien kan give større tryghed og komfort i hverdagen.

Vi arbejder ud fra tre punkter: Behov, Løsning og Tryghed. Vi er specialister i at afdække borgerens behov, hvorefter den rigtige løsning vælges.

Behovet vurderes ud fra en snak med de nærmeste involverede parter. Visitator, ergoterapeut, hjælpere og plejepersonale, samt familie og  borgeren selv, alt efter den givne situation.

Vi tilbyder en eller flere løsninger ud fra det pågældende behov.

Løsningen giver tryghed for borgeren, de pårørende og plejepersonalet, der er tilknyttet borgeren.

De fleste løsninger kan udbygges yderligere, så borgeren får mere livsværdi og komfort.

Se mere om vores kerneprodukter og kompetencer i fanen øverst, eller ring og få en snak om Jeres tanker og behov. Så finder vi en løsning.

Kommuner, regioner og pårørende kan nu henvende sig ét sted, når det gælder produkterne fra ID-Care.
ID-Care er et nyt “brand” kombineret med en videreudvikling af TELETEKNIK, som har over 22 års erfaring inden for velfærdsteknologi.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress