Back to Top

Markvandingsanlæg

Fjernstyring med mobiltelefonen, styretavler og pumpemotorer

product24_1157631483_2_large(2)

Vi er specialister i markvandingsstyringer.

Vi bygger, leverer, monterer og servicerer komplette styringer til markvandingsanlæg. Vi leverer også pumpemotorer og pressostater.

Vi har gjort det til en niche, via mange års erfaring, at lave service, opstart og indkøring af markvandingsstyringer. Ring nu og vær sikker på, at dine styringer virker, når der er brug for det.

Flere og flere af vores samarbejdspartnere går over til dykpumper pga. af mindre strømforbrug og ikke mindst fordi, de giver mere vand.
Ydermere vil styringen blive forenklet, så der er færre dyre reservedele i den. Dette vil mindske risikoen for driftstop, samt mindske omkostningerne til service.

Vi er eksperter i GSM-start-stop til markvandingsanlæg. Dette betyder, at du kan udnytte dine vandmaskiner optimalt. Du ringer til maskinen for at starte den, og får derefter en sms, når maskinen er nået i land, eller hvis den er stoppet utilsigtet før tid.

flexlight(1)Ofte ligger landmændendes jord vidt omkring, og der vil derfor kunne spares ressourcer i form af tid og arbejdsløn, ved at købe en GSM-styring. Du kommer ikke til at køre forgæves, og du kan udnytte maskinen fuldt ud, når der er brug for vand. Samtidig får du fuld valuta for pengene i den komfort, der følger med ved køb af enheden. Ring nu og få et godt tilbud.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad en GSM-styring kan bruges til.
Det kunne fx være køl- og frostalarm, start-stop af varmen i sommerhuset og meget andet.

 

AlarmLight
Driftsikker GSM-enhed –
specialudviklet til landmænds behov for fjernstyring af markvandingsanlæg.

Alarmlight_til__eb(1)

 

 

 

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress