Back to Top
ID-Care A/S

Nyt tiltag hvor vi sælger produkter og specialtilpassede løsninger til borgere med handicap.

Det kan fx være faldalarmer, nødkald, omgivelseskontrol, komfurvagter eller epilepsialarmer.

Vi er eksperter i at finde en løsning ved at sammensætte de forskellige tekniske hjælpemidler, der er til rådighed på markedet og bygge dem sammen, så det bliver til ét integreret produkt og hjælpemiddel for den enkelte borger.

Se mere på vores hjemmeside id-care.dk

ID-Care henvender sig specifikt til kommuner og regioner, men tilbyder også løsninger direkte til borgere og pårørende i familier, hvor teknologien kan give større tryghed og komfort i hverdagen.

Vi arbejder ud fra tre punkter: Behov, Løsning og Tryghed. Vi er specialister i at afdække borgerens behov, hvorefter den rigtige løsning vælges i samarbejde med visitator, ergoterapeuter, omsorgspersonale, borgeren selv og de pårørende, alt efter den givne situation.

Ny Medarbejder

Velkommen til Claus Meldgaard Michaelsen
Håber I vil tage godt imod ham.

Claus er en erfaren herre, der har prøvet lidt af hvert inden for el-branchen.
Hos os skal Claus være allround service- og projektelektriker.

Kvalitets Stempel til Sunds El

Sunds El Tjedjepartskontrolleret for de næste 2 år

Dags dato har vi fået gennemgået og godkendt vores Kvalitets Ledelses System (KLS) ift. den nye autorisationslov.

Dette er et krav for at drive Aut. El-installationsfirma i dagens Danmark.

Og for dig som kunde, er det din sikkerhed for, at du handler og bruger en installatør, der opfylder lovgivningen og har styr på tingene.

Godkendelsen gælder for 2 år ad gangen og vores godkendelse løber nu frem til primo 2017.

Håndværkerfradrag for 2014

Husk at indberette udgifter til elektriker og andre håndværkere for det arbejde, I har fået udført og fået faktura på i 2014.

Er I tilskudsberettiget, kan I spare en tredjedel på arbejdslønnen.

Vælg Virksomheder der uddanner lærlinge

Sunds El har pt. 4 egne lærlinge. Heraf Kvindelig-, Voksen-, Ung-, og EUX-lærling, hvor man ved sidstnævnte får en studenterhue med i sin uddannelse. Derudover har vi 2 Voksenlærling-Erhvervsskole-Praktikanter.

Nyt El-firma i Sørvad

Så blev det en realitet, at Sørvad pr. 17.03.2014 har fået sin egen erfarne Elektriker med en erfaren El-installatør i ryggen. Se mere på soervadinstallation.dk

Det nye firma hedder SØRVAD INSTALLATION A/S.

Jeppe Nørregaard er den daglige leder af Sørvad Installation A/S, hvor han har det fulde ansvar for alt lige fra kundekontakt, tilbudsgivning og til arbejdet og opgaverne er lavet færdig og overdraget til kunden.

Sørvad Installation arbejder med opgaver for private, erhverv, landbrug, industri og det offentlige, samt for boligforeninger, forsikringsselskaber og skadeservice firmaer.

Jeppe er opvokset i Sørvad og er i sin tid uddannet ved daværende Sørvad El-forretning og er derefter fulgt med de forskellige ejere til det, der i dag hedder Plus El.
Det var en personlig drøm, samt tanken om at skabe et lokalt el-firma i byen, som har fået Jeppe Nørregaard til selv at starte op. Jeppe er en alsidig elektriker, der har prøvet lidt af hvert, og han er et kendt ansigt i byen og hos kunderne.

Jeppe glæder sig til at servicere nye kunder gennem Sørvad Installation A/S.

Ring til Jeppe Nørregaard og få en snak om dit eller Jeres kommende projekt.
Tlf. 53 700 199
Mail.: mail@soervadinstallation.dk 

Se mere på sørvadinstallation.dk

Jeppe bakkes op af Sunds El, som hjælper til med fast døgnvagt turnus, så vi sammen kan tilbyde døgnvagt til vore kunder.

Værkstedsadresse:
Tyregårdvej 1
7550 Sørvad

Postadresse:
Navervej 16B
7451 Sunds 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress