be nyheder

Vi overtager alle aktiviteter i lokal elinstallatør-virksomhed

Nogle gange slår lynet ubønhørligt ned! Det skete desværre for elinstallatør, Ib H. Thomsen, med egen og velrenommeret virksomhed i Løgstrup, da han ramtes af sygdom og ikke længere kunne drive sit livsværk. Med virkning fra 1. februar overtog vi således ansvaret for aktiviteterne i Ib' virksomhed. Heraf den ene af to ansatte, elektriker Gert Kristoffersen. (Den anden valgte som maskinmester at søge nye udfordringer).

Vinterens mørke og kulde har haft taget denne morgen. Det har dog ikke forhindret os i at give Gert Kristoffersen en varm velkomst, da han for første gang kom for at hilse på os og få en rundvisning på vores adresse, Lundvej 50 i Viborg.

Indtil videre er det planen, at Gert fortsat skal udføre elektrikerarbejde med udgangspunkt fra sin gamle arbejdsadresse, Hovedgaden 7 i Løgstrup. Planlægning, tilbud og fakturering styres derimod fremover her fra BE Installationer, hvor vi vil gøre os umage for at give Ib H. Thomsens kunder den bedst mulige oplevelse.

Vores driftschef, Brian Bryrup, fortæller:

Det er klart, at meget bliver anderledes for Gert, som i mere end tyve år har haft den samme arbejdsplads og kun ganske få kollegaer. Nu får han firs, hvilket jeg håber, han vil se det positive i. Dels kan Gert til enhver tid trække på ekstra hjælp og få sparring i evt. pressede situationer/krævende opgaver, dels kan han se frem til personalegoder lidt udover det sædvanlige.