be nyheder

Vores temaaften om varmepumper blev en stor succes

Der var fuldt hus, da vi for nyligt afholdte temaaften her på Lundvej 50 i Viborg. Samlet var vi over tredive personer, og det blev to indholdsrige timer om fordele, forskelle, prisniveauer, finansieringsmuligheder og tilskudsordninger.

Sandwich, sodavand og vin forsvandt hurtigt hos aftenens fremmødte i vores kantine, imens vores eksterne foredragsholder fra Solar fortalte overordnet om de tre typer varmepumper, der findes. Bagefter var der mulighed for at stille spørgsmål, trække frisk luft lige udenfor vores hoveddør og besøge tre - til lejligheden opstillede - demovogne fra forskellige leverandører. Hver vogn med udvalgte modeller. Leverandørerne var hhv. Metro Therm, Panasonic og Vaillant. Se billederne nedenfor.

Vi gentager succesen til efteråret
Det er sund fornuft at overveje en varmepumpe som erstatning for det gamle olie- eller gasfyr eller ved nybyggeri. Udover at være miljørigtig er den både stabil og billig i drift. – Gik du glip af vores temaaften, har vi planer om at gentage succesen til efteråret. Datoen ligger endnu ikke fast, men du kan allerede nu forhåndstilmelde dig ved at ringe til os.