Back to Top

Sørvad Installation

Sørvad Installation A/S – Ny Aut. El-installatør i Sørvad og omegn

Pr. 01.04.2021 ændrede Sørvad Installation A/S navn til BE installationer Sørvad A/SDSC03708

Så blev det en realitet, at Sørvad pr. 17.03.2014 har fået sin egen erfarne Elektriker med en erfaren El-installatør i ryggen. Se mere på www.soervadinstallation.dk og følg os på www.facebook.com

Det nye firma hedder SØRVAD INSTALLATION A/S.

Jeppe Nørregaard er den daglige leder af Sørvad Installation A/S, hvor han har det fulde ansvar for alt lige fra kundekontakt, tilbudsgivning og til arbejdet og opgaverne er lavet færdig og overdraget til kunden.

Sørvad Installation arbejder med opgaver for private, erhverv, landbrug, industri og det offentlige, samt for boligforeninger, forsikringsselskaber og skadeservice firmaer.

Jeppe er opvokset i Sørvad og er i sin tid uddannet ved daværende Sørvad El-forretning og er derefter fulgt med de forskellige ejere til det, der i dag hedder Plus El.
Det var en personlig drøm, samt tanken om at skabe et lokalt el-firma i byen, som har fået Jeppe Nørregaard til selv at starte op. Jeppe er en alsidig elektriker, der har prøvet lidt af hvert, og han er et kendt ansigt i byen og hos kunderne.

Jeppe glæder sig til at servicere nye kunder gennem Sørvad Installation A/S.

Ring til Jeppe Nørregaard og få en snak om dit eller Jeres kommende projekt.
Tlf. 53 700 199
Mail.: jn@be-as.com

Se mere på www.soervadinstallation.dk

Jeppe bakkes op af Sunds El, som hjælper til med fast døgnvagt turnus, så vi sammen kan tilbyde døgnvagt til vore kunder.

Værkstedsadresse:
Tyregårdvej 1
7550 Sørvad

Postadresse:
Navervej 16B
7451 Sunds

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress